Vacature Slavin Gezocht

In de beginperiode van ons contact stonden Eric en ik nog niet op vriendschappelijke voet. Ik trof zijn website tijdens een zoektocht naar mogelijke linkpartners voor mijn site My Secrets.
Al bladerend stuitte ik op de titel van een pagina.
Stond daar nu werkelijk ‘Vacature’? Inderdaad. Ik geef eerlijk toe, ik zat direct op de hoogste kast. Wat een arrogant figuur, om de schoonheid van overgave zo plat te maken. Ik heb de website direct dichtgeklikt. Toen Eric mij jaren later benaderde met de vraag of ik interesse had in een linkruil was ik gelukkig milder gestemd, ik zeg bewust gelukkig want anders was de bijzondere vriendschap die tussen ons groeide nooit ontstaan.

Via de print screens hieronder kun je de vacature tekst bekijken zoals Eric deze op zijn site had staan.

%d bloggers like this: