Masters over Masters

Over zichzelf schreef, en vertelde, Eric niet graag. Ik heb wat moeite moeten doen om uit de bits en bites die ik via webarchieven terug heb weten te halen een beeld te vinden dat voor mij overduidelijk Eric was. Via de links hieronder vind je wat zelf reflecties van de master himself (ongetwijfeld had hij met glimlach gelezen dat ik hem hier nu zo noem).

Masters op Bdsm Attitude
Ik noem mij graag Meester/BDSM-schrijver. Niet omdat mijn schrijfkunsten nu zo meesterlijk zijn – ik doe mijn best, maar het kan altijd beter – maar omdat ik overwegend (maar niet uitsluitend) vanuit mijn ervaringen als dominant over SM schrijf.

Introductie op FetLife
De omschrijving waar Eric zich het best in kon vinden was (volgens hem zelf):
Een hopeloos romantische erotiekliefhebber, maar met een sadistische inslag.
Waarbij hij vermeldde dat hij vanuit die achtergrond op zoek was naar ‘nieuw talent’, vrouwelijk en onderdanig/masochistisch uiteraard, voor een langdurige vriendschap in Bdsm sfeer.

Vacature ‘Slavin gezocht’
U heeft veel bereikt in uw leven, maar…aan uw geheime masochistische gevoelens heeft u nog geen invulling gegeven, dúrven geven!

%d bloggers like this: