Introductie FetLife

Toen Eric op FetLife arriveerde schreef hij een kort maar krachtige introductie, waarbij hij refereerde naar zijn website met de mededeling dat dáár te lezen was over wat zijn voorkeuren waren en waarover hij schreef.

Eric’s visie over zichzelf was net zo helder en krachtig als zijn introductie, hij was van mening niet goed in de hokjes te passen die in het SM-wereldje zo gangbaar zijn. Voor hem was duidelijk dat hij dan wel dominant was, en ook sadistisch, maar gecombineerd met stijl, en niet minder belangrijk..met humor.
De omschrijving waar Eric zich het best in kon vinden was (volgens hem zelf):
Een hopeloos romantische erotiekliefhebber, maar met een sadistische inslag.
Waarbij hij vermeldde dat hij vanuit die achtergrond op zoek was naar ‘nieuw talent’, vrouwelijk en onderdanig/masochistisch uiteraard, voor een langdurige vriendschap in Bdsm sfeer.

Tot slot benoemde Eric in zijn introductie het feit dat hij pas zo laat (eind 2010) de weg naar FetLife had gevonden. Ook hier zal menigeen die Eric een beetje kende hem in herkennen, hij was nu eenmaal eerder iemand van goede gesprekken bij de open haard dan via digitale wegen, waar hij aan toevoegde in het contact met slavinnen het digitale geweld niet te schuwen.
Maar omdat er al zoveel vrienden en kennissen van hem de weg naar FetLife hadden gevonden kon hij niet achterblijven.

Het profiel van Eric op FetLife bestaat nog steeds, je kunt deze bekijken via deze link. (waarvoor je wel zelf een account op FetLife nodig hebt)

%d bloggers like this: