In ons hart

Dag lieve vriendfebruari 2013
Het is een vreemde gedachte, te weten dat mijn woorden aan jou nooit meer een antwoord zullen krijgen.

Bijzondermaart 2013
Het was bijzonder om te zien dat mijn uitnodiging en de ruimte die ik bood werd aangenomen, maar het meest bijzonder was het om de te voelen dat dit initiatief werd gewaardeerd. Dat ik in staat was deze vrienden iets aan te reiken in het gat dat was ontstaan na Eric zijn overlijden, zonder mogelijkheid om afscheid te nemen

Wandelingdecember 2013
Verbijsterd was ik bijna dat het alweer zo lang geleden is dat Eric en ik van tijd tot tijd samen gingen wandelen met de honden.

De stilte van missenjanuari 2014
Op dagen als vandaag is mijn gemis zo groot en heftig dat ik de woorden niet vinden kan om het gemis te omschrijven. Het is bizar om te merken hoe het missen van een vriend onzichtbaar lijkt te zijn voor de omgeving, daar struikel ik wel eens over.
In de enorme dualiteit van gescheiden werelden wordt het er niet makkelijker op.

Stil maar niet vergetenjuni 2015
Een aantal maanden geleden was ik voor het eerst sinds Eric zijn overlijden weer in zijn woonplaats, ik reed langs de begraafplaats waar we samen verwonderd rondgelopen hadden. Met een traan en een glimlach herinnerde ik mij de bijzondere gesprekken die we hadden.

De vlam van onze vriendschapfebruari 2015
Twee jaar al, de leegte die je achterliet voelt zowel schrijnend als geruststellend. Gaandeweg is ze bij je gaan passen, is ze een exclusieve ruimte geworden die alleen jij en ik betreden.

%d bloggers like this: